• Mayfield-Conversion-Refurbishment-Stairs-Image
  • Mayfield Road

  • As the project's brief was to convert the two flats within this Victorian villa back into one, our primary goal was to transform the closed and dark series of rooms into a space that was better connected and renovated to a very high. The use of subtle smoked oak, warm satin nickel and deep cosy carpets creates a comfortable and modern interior that sits harmoniously with the traditional scaled rooms and features.

    However what brings the bigger element of dramatic transformation to the space is the introduction of an oversized stair window. Despite the fact that the idea took some time for our client to get used to, the end result is unlike anything else. The scale is impressive, really showing off the high ceilings while allowing the light to flood into the depths of the interior of this home.