• Abbotsford-Extension-Image
  • Abbotsford Park

  • Our clients could see the potential in this house from the beginning.  However, the beautiful and classic proportions from the front belied the acute need for refurbishment and rejuvenation.  

    Through a series of sketches and discussions we arrived at a design that paid homage to the original house.  The result is a series of extensions to accommodate modern service requirements, to introduce more light and to create a generosity of space that was lacking in the original arrangements.  

    High quality materials - zinc, stone, oak and aluminium - were brought together to produce something interesting and elegant.  This project was a model for positive team collaboration, helping to get the best result for our client.  We worked closely with an extended design and construction team to draw everything together into a cohesive whole.